Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Murgie Masala Speciaal (kip in masala speciaal)

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten.

Ingrediënten

2 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala (marinade)
1 Madam Jeanette peper
80 gram Kouseband
2 theelepels Exotimex Knoflook
Kotomisi Rijst
1 middelgrote aardappel
1 theelepel tomatenpuree
1/2 ui
150 gram kipfilet
1 kopje water
7 eetlepels olie
mespuntje gemalen komijnzaad

Bereiden

Olie verhitten; aardappel in plakjes snijden, in de olie half gaar bakken en afscheppen. Kip in blokjes snijden; ui, knoflook en peper in dezelfde olie fruiten, de kip hieraan toevoegen en bakken tot het bruin wordt; de Kip in Masala (marinade), de komijn en de tomatenpuree toevoegen en het geheel enkele minuten omscheppen; vervolgens de gebakken aardappel, kouseband en het water hieraan toevoegen en het geheel 10-15 minuten op zacht vuur laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst.

Variatietip: Gebruik in plaats van kip eens lamsvlees of eendenborstfilet. Gebruik eens de Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus) in plaats van de Faja Lobi
Kip in Masala (marinade).

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Snesie-Alesie (Surinaams-Chinese rijst)
Kola - Drink
Kippenlevertjes met Aardappelsticks (sambal van kippenlever)
Murgie Masala Hindoestanie (kip in masala voor roti en rijst)
Masoesa-Boeroe (Boeroe gele rijstgerecht)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes